• 1257.3999999999999

  Telepített panelek száma

  Cégünk igyekszik minőségi napelempanelek alkalmazni, elsősorban SHARP márkájút. Ennek oka, hogy célunk az hogy a rendszer valóban megélje a tervezett 20 évét.

 • 314.34999999999997

  Kilowatt órányi teljesítmény, amit eddig telepítettünk

  Folyamatosan frissítjuk adatainkat, ami alapján ekkora teljesítményt sikerült kitelepítenünk cégünk elmúlt egy évében.

 • 57

  Feltöltött referenciáink száma

  Igyékszünk minél több referenciát, minél részletesebben feltölteni. Célünk hogy Ön pontos képet kapjon arról, hogy mire vállalkozik, és hogy ez mivel fog járni.

 • 4786633

  Megtakarított Co2

  Az általunk telepített napelemrendszerek zöld, megújúló energiát termelnek. Minden megtermelt kilowatt csökkenti azt a mennyiségét, amelyet hő- és atomerőművek termelnek meg, maradandó károkat okozva környezetünknek.

Adatkezelési Hozzájárulás

Kijelentem, hogy hozzájárulok ahhoz, hogy a Solar Electric Kft. felkeresésem és a számomra összeállított árajánlathoz szükséges kapcsolati és más adatataim az ügymenet során kezelve, a Solar Electric Kft. által adatkezelési szabályzatában részletezett módon.

Kijelentem, hogy hozzájárulok ahhoz, hogy a Solar Electric Kft. a későbbiekben számomra hasznos ajánlatokkal keressen az itt megadott elérhetőségek alapján, és az adataimat a Solar Electric Kft. adatvédelmi szabályzata szerint az ügymenetet befejeztével is tárolja.

Adatvédelmi tájékoztatónkat ezen a linken találja.