NAPELEMES RENDSZER 100%-os, vissza nem térítendő támogatással!


Tisztelt Pályázók/Pályázni kívánók! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a nagyszámú érdeklődésre és a rohamosan közeledő pályázati határidőre való tekintettel nem áll módunkban további árajánlatkéréseket befogadni a 100%-os, vissza nem térítendő pályázat vonatkozásában. Azon érdeklődőkkel, akik már kértek ajánlatot, kollégáink tartják/tartani fogják a kapcsolatot.Megértésüket köszönjük!

Több, mint tízezer háztartás juthat ingyen napelemhez a várhatón 2021.november 15-én induló pályázat keretében

A Kormány a magyar Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv keretében tervezi megvalósítani, a tervezet szerint háromféle konkrét beruházási célra összesen 2,8-11,5 millió forint közötti, 100%-ban vissza nem térítendő beruházást.

A pályázók köre:

Olyan természetes személyek, akik a beruházással érintett ingatlanban állandó lakcímmel rendelkeznek, és a 2020.évi jövedelemadó bevallás szerinti összevont jövedelmük egy főre jutó összege 0 forint és 4.850.000 forint közé esik.

A beruházás három beruházási célra lehet igénybe venni:

  • 1. Tetőszerkezetre helyezett, saját fogyasztás kiváltását célzó napelemes rendszer létesítése (max.5kW összteljesítményig)
    VAGY
  • 2.a) Napelemes rendszer telepítése, nyílászárók cseréje, tárolókapacitás létesítése és fűtési rendszer korszerűsítése infra-, vagy fűtőpanelekkel
    VAGY
  • 2.b) Napelemes rendszer telepítése, nyílászárók cseréje, tároló kapacitás létesítése és fűtési rendszer korszerűsítése hőszivattyúval

Adatkezelési Hozzájárulás

Kijelentem, hogy hozzájárulok ahhoz, hogy a Solar Electric Kft. felkeresésem és a számomra összeállított árajánlathoz szükséges kapcsolati és más adatataim az ügymenet során kezelve, a Solar Electric Kft. által adatkezelési szabályzatában részletezett módon.

Kijelentem, hogy hozzájárulok ahhoz, hogy a Solar Electric Kft. a későbbiekben számomra hasznos ajánlatokkal keressen az itt megadott elérhetőségek alapján, és az adataimat a Solar Electric Kft. adatvédelmi szabályzata szerint az ügymenetet befejeztével is tárolja.

Adatvédelmi tájékoztatónkat ezen a linken találja.